Witam,
Interesuje mnie ceny ( oryginał i dobry zamiennik np. Lemforder) za sworzeń oraz tuleje wahacza ( mała i duża) do Octavii 1.9 tdi AGR 01 z 2000r.
Witam,
Interesuje mnie ceny ( oryginał i dobry zamiennik np. Lemforder) za sworzeń oraz tuleje wahacza ( mała i duża) do Octavii 1.9 tdi AGR 01 z 2000r.
Wtyczki do lamp na 8 pinów do Octavii I - 8D0 973 734 dwie szutki - w jakiej są cenie jeżeli są dostępne? Oraz komplet kierunkowskazów - oryginalne i zamienniki (wiem, że pytałem, ale chcę porównać :P )
Witam,
Chciałbym zapytać o cenę klamek wewnetrznych (chromowane) do O2 Tour - rok 2011.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
najtansza chromowana - 173zł + koszt wysylki
(do aut z 4 lub 8 glosnikami pasywnymi)
pozdr. Paweł
[ Dodano: Wto 21 Lut, 12 23:11 ]
Zamieszczone przez Mickul
Wtyczki do lamp na 8 pinów do Octavii I - 8D0 973 734 dwie szutki - w jakiej są cenie jeżeli są dostępne? Oraz komplet kierunkowskazów - oryginalne i zamienniki (wiem, że pytałem, ale chcę porównać :P )
8D0 973 734 - 27,50zł za sztukę
kierunkowskaz koło lampy - ori 116zł sztuka / zamiennik - tyc - 32zł (depo moze by sie znalazlo ciut taniej)
kierunkowskaz w blotnik - ori 37zł sztuka (tu są 2 typy w zaleznosci od VIN) / nie mam zamiennika
pozdrawiam serdecznie, Paweł
[ Dodano: Wto 21 Lut, 12 23:16 ]
Zamieszczone przez SP9XWW
Paweł, w jakiej cenie masz wyłącznik świateł z funkcją auto (potrzebne do uruchomienia opcji CH/LH)?
Intersuje mnie oryginalny kierunkowskaz prawy oraz oryginalny reflektor prawy (soczewka przeciwmgielna) do octavi I z 2008r.?
Kupiłem lampe zamiennik "depo" -strasznie sie wyróznia i świeci na żółto. Kierunek zaś "diamond" przy montażu połamały sie uchwyty.
Witam. Chciałbym zapytać o cenę rozrządu (pasek, napinacz, pompa) oraz o komplet klocków hamulcowych + tarcze na tył do Skoda Octavia 1.6 MPI BSE 2006r.
Witam. Chciałbym zapytać o cenę rozrządu (pasek, napinacz, pompa) oraz o komplet klocków hamulcowych + tarcze na tył do Skoda Octavia 1.6 MPI BSE 2006r.
Komentarz